sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Pöpöjä.. APUA!!

Tuntuu, että koko ajan on joku virus tai muu sen tapainen liikkeellä. Aina on joku tuttu kipeenä. Tai jos ei tuttu niin joku ratikassa yskii takana niin, että tuntee pisareet niskassa. HYI! Olen itse sellainen ihminen joka ei halua koskea julkisilla paikoilla ovenkahvoihin tai kaiteisiin. Mutta joskus on pakko. Liikkuvassa bussissa kosken mielummin tankoon kuin kaadun ja nuolen lattiaa.
Silloin onkin hyvä olla laukussa jotain millä voi puhdistaa kädet. Aina kun ei ole mahdollista pestä käsiä vedellä ja saippualla.

Tässä apuun voi tulla käsidesi.
Perinteisin pahanhajuisen käsidesin sijaan olen kuitenkin ihastunut The Body Shopin ihanan tuoksuisiin Hand Cleanse Gel tuotteisiin!


Mango, Satsuma ja Greippi

Näitä kätevän kokoisia pulloja on kätevä kuljettaa mukana. Tuollaisen näppärän geelin voi sujauttaa vaikka jokaiseen käsilaukkuun.
Itselläni on kolme eri tuoksua. Tuoksu jää käsiin pitkäksi aikaa, joten jos et ole vahvojen tuoksujen ystävä nämä eivät pakosti ole sinua varten. 

Tuoksuvalikoima oli myös laaja. Näiden kolmen tuoksun lisäksi valikoimasta löytyy Sitruuna, Mansikka ja Kookos. 
Hintakaan ei ole päätä huimaava. Yksi käsidesi maksaa 3.70€.  
(Tässä vielä linkki The Body Shopin sivulle, missä kerrotaan tuotteesta lisää http://www.thebodyshop.fi/fi/satsuma-hand-cleanse-gel/90353/dp?openGroup=392). 


Miten sinä suojaudut syysflunssalta? Onko käsidesit mielestäsi turhia siinä taistelussa?
Tervettä syksyä kaikille :D

2 kommenttia:

  1. JES! Ei enää alkoholille haisevia käsiä. Käsidesit haisee niiiiiin pahalle! Täytyy tutustua näihin! :)

    VastaaPoista