torstai 15. marraskuuta 2012

Kuivuus ja tarjous

Minä kärsin kuivasta ihosta ja se ongelma on vaan pahempi talvella. Se tarkoittaa siis sitä että talvella menee ihonhoito uusiksi.
Tällä viikolla olin etsimässä uutta kasvovettä kuivalle iholle ja samalla löysin kokonaan uuden ihonhoitorutiinin kuivalle iholle.

Sokoksella on (toivottavasti edelleen) mahtava PHYTOMERin tarjous.


Pakettiin kuuluu meikinpoistoaine, kosteustusvoide (molemmat koot kokonaisia) ja matkakokoinen kasvovesi. Voide on tarkoitettu nimenomaan kuivalle iholle, muut tuotteet kaikille ihotyypeille. Paketin hinta oli 39.90. Tarjous oli houkutteleva jo pelkästään siksi että yksittäin ostettuna pelkän voiteen hinta olisi melkein 50€.
Eli jos haluatte, niin äkkiä Sokokselta katsomaan onko tarjous voimassa.

En ole ennen käyttänyt PHYTOMERin tuotteita joten jos joku lukija on niin kertokaa mitä pidätte. Nehän ovat tuotteita joita käytetään kauneushoitoloissa.
Koska olen käyttänyt tuotteita vasta muutaman päivän, en osaa antaa arviota vielä. Jos sellaisen haluatte myöhemmin, niin kertokaa kommenteissa :) Tähän asti ainakin olen ollut tyytyväinen.

Mistä haluaisit lukea seuraavaksi? Kynsistä? Meikeistä? Vai jostain muusta? Kerro toki :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, en olekaan kuullut tuollaisista tuotteista.
    Minua kiinnostaisi miten hiukset saa talvella pysymään ojossa ilman, että sähköistyvät helposti?
    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Joko oot kuvaillu? :) Mä oon sulle niit ideoita laitellu, enkä tällä hetkellä keksi mitään uutta, mutta laita vaik joku smokie-eye silmämeikki juttu :) saisit tehä mulle sellasen ;)

    VastaaPoista