lauantai 20. lokakuuta 2012

6 tuotetta joita ilman en voisi elää

6 products I can't live without -tagi on kulkenut blogeissa ja YouTubessa jo kauan. Ideana on kertoa kuusi kauneustuotetta, jotka ovat ehdottomia lemppareita. Yhden tulee olla ihonhoitoon liittyvä, yhden hiustuote ja yhden meikkituote. Kolme muuta voi olla mitä vain itse haluaa mainita.

Tässä minun "6 tuotetta joita ilman en voisi elää":

1. Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream

Kuvassa myös 8h Cream
 huulivoide

Sain tämän rasvan lahjaksi jonkin aikaa sitten ystävältäni ja sen jälkeen olen käyttänyt sitä joka päivä. Se tuntuu toimivan kaikkeen. Tuotteen kyljessä kerrotaan, että se rauhoittaa pieniä ihoärsytyksiä. Auttaa myös palovammojen (auringossapalamisen yms) oireisiin. Sitä voi käyttää ihon hilseilyyn, lohkeiluun yms.
Itselläni rasva toimii mainiosti huulissa ja kynsinauhoilla. Käytän sitä myös jos ihollani ilmenee jotain tilapäistä kuivumista.
2. Hoitoaine

Hiusten kohdalla oli vaikeuksia keksiä mitä ilman en voisi elää. En ole ollenkaan hyvä hiusten laitossa. Se on turhauttavaa hommaa minun kohdallani. Mutta tajusin sitten, että ilman hoitoainetta se olisi varmaan vielä turhauttavampaa. Mutta valitettavasti minulla ei ole olemassa mitään ehdotonta lempparia.
Joten jos sinulla on ideoita niin kerropa :)

3. SENSAI Liquid eyeliner

Parempia kuvia toisessa
 postauksessa


Ei varmaan tule yllätyksenä jos olette lukeneet aiempia postauksiani. Tämä tuote on saanut jopa ihan oman sellaisen, missä ylistän sen maasta taivaisiin :) Siitä voi lukea täältä.


4. Clinique Clarifying lotion nro 2

Elin pitkään niin etten käyttänyt ollenkaan kasvovettä. Kaverin luona ollessani kuitenkin kokeilin sitä ja järkytyin kuinka paljon kasvoilta lähtee likaa vielä meikkien pesemisen jälkeenkin. Suuntasinkin kauppaan ja monien suositusten perusteella päädyin tähän.
Cliniquen pisteellä myyjä auttaa valitsemaan juuri omalle iholle sopivan tuotteen. Itselläni on kuiva iho johon ilmestyy aika-ajon epäpuhtauksia. Siksi minulle valittiin nro 2.
Kasvovesi on hiukan kuoriva ja se auttaa saamaan tasaisen ja kirkkaan ihon.
Käytän sitä aamuin ja illoin.
5. M.A.C huulipuna, väri SNOB


Tämän lisäsin tänne, koska se on minun lemppari huulipuna. Se on väri jota tykkään käyttää vuoden ympäri ja se sopii mielestäni ihonväriini täydellisesti.
Väri on hiukan lilaan taipuva vaaleanpunainen, mutta se ei ole liian räikeä. Tuntuu täysin omalta :)
Huulipuna on myös huulilla hyvin miellyttävä. Se on M.A.C:in koostumuksista versio Satin. Siinä ei ole kimalletta, mutta se ei ole myöskään täysin matta.


6. SilmänympärysvoideMinulla on hyvin herkkä silmänympärysiho. Jokailtainen silmien pesu kuivattaa ja silloin ihoa kiristää. Tarvitsen ehdottomasti silmänympärysvoiteen aamuin ja illoin vesipesun jälkeen.
Tällä hetkellä käytän LUMENEN Vitamin C+ Heleyttävää Silmänympärysvoidetta. Se on toiminut hyvin ja se on myös erittäin riittoisaa.


Mitkä ovat sinun ehdottomasti lempituotteet? Kuulen aina mielelläni toisten suosituksia :)

p.s. Anteeksi kuvien huono laatu. Yritän kehittyä siinä :/


2 kommenttia:

 1. Lempi tuotteita mulla ei oikein taida olla, kokeilen aina jotain uutta. Kasvojen hoitoon olisi kyllä hyvä löytää se oma juttu, helpottaisi elämää :) Katotaan sitten joulukuussa, kun mennään yhdes shoppailee ;)
  Ainoa mikä on pysyny pitkään taitaa olla Rimmelin eyeliner, halpa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itse huomannut että pitää kokeilla aika monta huonoa ja keskivertoa tuotetta ennen ku ne todella hyvät löytyy. Ja kavereiden suositukset on kyl tarpeellisia. Sillai ainakin itse oon löytänyt parhaimpia tuotteita :)

   Poista