maanantai 8. lokakuuta 2012

Putelit ojennukseen!

Kun meikkikokoelma alkaa kasvaa, on pakko keksiä keino pitää kaikki järjestyksessä. Yksi ärsyttävin asia minkä tiedän on se, että yksittäisiä purkkeja ja puteleita löytyy joka kaapista. Toisaalta jos kaikki on samassa isossa pussissa, voi lopputulos olla hyvin sotkuinen (rikkoutunut puuteri, räjähtänyt meikkivoide jne :/ ). Tällä tavoin voi myös välttyä tuotteiden rikkoutumiselta.

Siisteyden lisäksi, toimiva "meikkiensäilytyssysteemi" auttaa käyttämään kaikkia tuotteita hyödyllisesti. Mikään tuote ei jää kaappiin vanhenemaan vaan tulee käytetyksi. Se että kaikki tuotteet ovat kätevästi käden ulottuvilla auttaa muistamaan mitä jo omistaa. Silloin voi välttyä turhilta ostoilta.

Selasin netissä erilaisia ideoita ja sieltä löytyikin kivoja vaihtoehtoja. Onpa kokoelma iso tai pieni, nämä ovat toimivia vaihtoehtoja.

 Tämä on mielestäni todella hauska idea. Tässä pyörivässä telineessä on paljon tilaa eri kokoisille purnukoille. Eikä tuo veisi paljon tilaa vaikkapa kylpyhuoneen nurkasta. Löytyisiköhän tällainen esimerkiksi IKEAsta?!
 Tässä on helppo vaihtoehto. Muovisia säilytyskorja saa melkein joka kaupasta. Jos ei halua säilyttää meikkejä näkysillä, voi säilytyskorit laittaa vaikka kirjoituspöydän vetolaatikkoon.
Tässä on esimerkki siitä miten isonkin kokoelman saa mahtumaan suhteellisen pieneen tilaan. Erilaisia säilytyskorja ja -purkkeja saa mistä tahansa kaupasta mikä myy toimistotarvikkeita. IKEA on yksi varma vaihtoehto, mistä löytyy mieluinen vaihtoehto jokaiselle.

Toimistotarvikkeet ovat loistava tapa järjestää meikkisi. Suomalainen Palaset merkki valmistaa siihen erinomaisesti sopivia lokeroita, lippaita ja telineitä. Omat meikkini ovatkin järjestetty Palaset tuotteiden avulla.

 Meikkinurkkauksessani on päällekkäin kaksi Palalipasta. Molemmissa lippaissa on kolme lokeroa.
Sen vasemmalla puolella on kaksi Kynätelinettä.

     
 Palalippaissa säilytän kaikki meikkini. Huulipunat, huulikiilteet ja huulirasvat omissa lokeroissaan.
Luomivärit, meikki-/peitevoiteet ja puuterit/poskipunat omissaan.Kynätelineissä säilytän siveltimet yms ja meikkikynät/maskarat.Näiden lisäksi minulla on erikseen säilytyskori niille tuotteille joita käytän päivittäin. Tämän korin sisältö vaihtelee aina sen mukaan mitä haluan käyttää.


Toivottavasti nämä auttavat sinua ideoimaan omaa säilytystilaasi tai tuomaan vanhaan jotain uutta. Syksykin voi olla uudistuksen aikaa. Jos vaatekaappisi saa keväisin kevätsiivouksen, niin anna tänä syksynä meikeillesi syyssiivous :)


2 kommenttia:

  1. Mä tein meikki-siivouksen keväällä, ehkä pitäisi nyt täydentää ;) Sama kävi vaatekaapille :)

    VastaaPoista
  2. Oih meikkikaapin täydentäminen on parasta. Kerro vaan jos tarviit apua ;)

    VastaaPoista