maanantai 29. lokakuuta 2012

Peilikaapin sisällä

Olenkohan minä vain tavallsita uteliaampi ihminen vai kiinnostaako muitakin mitä muilla on meikkipusseissa ja WC:n kaapissa etc?!
Kylpyhuoneen peilikaappiin kertyykin jos jonkinlaista. Katselin tuossa illalla pesulla käydessäni omaani ja ajattelin, että tästähän saisi hauskan postauksen. Osa voi tyydyttää uteliaisuuttaan ja saada vaikka jotain vinkkejäkin :)


Alimmalta hyllyltä lötyy hammasharja ja -tahna. Sen lisäksi pumpulipuikkoja, hammaslankaa yms mikä ei ole hirvittävän mielenkiintoista.


Keskihyllyllä on mm kasvojenpesuun tarvittavat tuotteet. Eritysmaininnat Erisanin puhdistusaineelle (tehokas meikinpoistaja ja erittäin hyvä herkälle iholle) ja kahdelle Cliniquen tuotteelle (kasvovesi ja hellävarainen kuorintavoide). Noiden lisäksi tällä hyllyllä joitain koruja ja hygieeniatuotteita.


Ylimmältä hyllyltä löytyy tuotteita joita käytän harvemmin. Osiksen hiuspuuteri alkaa olla niin lopussa että säästelen sitä :) Ja tuota Garnierin tuotetta ei Suomessa taida tällä hetkellä tarvita...


Peilikaapin päällä on hiustuotteita ja sellaisia pulloja jotka eivät koon puolesta mahdu kaapin sisälle. Huomaako minkä merkin tuotteita tykkään käyttää hiuksissani. Erityisen mieluisia ovat TRESemmén hiuslakka ja tuuheuttava suihke. 


Tällainen hassu pikku postaus tähän iltaan :) Tätä tehdessä mieleen tulikin, että olisi aika löytää uusi kasvorasva talveksi. Tuo kylmyys kuivattaa niin pahasti. Onko sinulla mtään talven suosikkituotteita? Temppuileeko ihosi kun vuodenajat muuttuvat. 
Olisi kiva kuulla suosituksiasi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti